Profiel Onno Beukenhorst

Onno Beukenhorst, Communicatie en ICT

In 2017 verhuisde ik met mijn partner en twee kinderen naar het Ramplaankwartier. Het bevalt geweldig goed, na 40 jaar Amsterdam voelt het hier als een gezellige en groene oase. 

Mijn professionele achtergrond is divers. De afgelopen jaren werkte in de marketing en communicatie ondermeer aan de ontwikkeling van websites (WordPress), de koppeling tussen websites en andere datasystemen, en het opzetten en uitvoeren van marketing en communicatieplannen.

Voordat ik de marketing en communciatie in rolde vormde duurzaamheid de belangrijkste rode draad in mijn werk. Ik werkte aan maatregelen op luchthavens om energiegebruik en emissies terug te dringen, en heb bij goede doelen gewerkt aan campagnes over de verduurzaming van productketens.

Op dit moment ben ik mij aan het doorontwikkelen in de ICT. Daarin heb ik een goeie basis en het is mijn ambitie daarbinnen te specialiseren in data science/ business intelligence. Ik ben me daarom naast freelance werk aan het bekwamen in Python, html , PHP en andere programmeertalen. Ik zie in het werk bij SpaarGas een uitgelezen kans om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een duurzamer Ramplaankwartier. 

gerelateerde artikelen