Kunnen huurders meedoen?

Ja. Huurders kunnen meedoen in overleg met hun verhuurder. Elan Wonen heeft aangegeven mee te willen doen en het initiatief te ondersteunen. 

Elan Wonen en Zonnewarmte.NL Ramplaankwartier hebben de intentie om gezamenlijk een voorstel uit te werken, zodat duidelijk wordt op welke manier huurders mee kunnen doen.

update oktober 2022:

Op de bijeenkomst in de Beatrixschool (7 juni 2022) heeft een aantal huurders gevraagd om een bijeenkomst met Elan en Zonnewarmte. Daarvoor is contact gelegd met Elan. Elan is enthousiast over het project maar op welke manier het praktisch geregeld wordt is nog niet duidelijk. Momenteel heeft Elan voor dit project geen projectleider, hiervoor is een vacature. Wij houden een vinger aan de pols. Als er een nieuwe projectleider is, kunnen we praktische afspraken gaan maken. Dit najaar willen we een bijeenkomst voor de Elan-huurders organiseren.

In ieder geval is het nodig dat huurders een Huisdossier aanvragen en invullen. Dit geeft een beeld van de woning, de isolatiegraad en het energiegebruik. 

Woon je in een huurwoning van Elan en heb je misschien interesse om mee te doen aan het Zonnewarmtenet? Vul een Huisdossier in. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden.

Klik hier om een Huisdossier aan te vragen.