Aanmeldformulier juni 2022 – Tijdelijke stop

Helaas, de inschrijving voor het Wijkevent op 7 juni is gesloten!

Het maximum aantal deelnemers voor het Wijkevent is bereikt. Helaas is er beperkte ruimte in de Beatrixschool en hebben we de inschrijving daarom moeten sluiten.

Je kunt je inschrijven op de wachtlijst. Vul daarvoor graag je e-mailadres en achternaam in. Als er dan door annuleringen plaatsen vrij komen krijgen personen bovenaan de wachtlijst alsnog toegang. Als je het formulier hebt ingevuld sturen we je ook een link naar de opnamen die we tijdens het Wijkevent maken zodra deze online staan.

We hopen dat je hier begrip voor hebt en blijven graag met je in gesprek:

Inschrijven voor de wachtlijst

Er is nog wel ruimte bij het Webinar op woensdag 1 juni!

Deelname aan het Webinar op 1 juni

Hier kun je je inschrijven voor het Webinar op woensdag 1 juni om 20:00 uur.  Het Webinar is uitsluitend bedoeld voor mensen die wonen of werken in het Ramplaankwartier. Tijdens het Webinar wordt het project nog eens goed uitgelegd en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Het Webinar duurt ongeveer drie kwartier.

Het Webinar vindt online plaats en duurt ongeveer 45 minuten. Je hoeft niets voor te bereiden. Kort voordat het begint ontvang je per e-mail een link en instructies voor deelname. Na afloop van het webinar worden de opnamen op www.ramplaankwartier.nl gezet.

Inschrijving Webinar

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid en gebruiksvoorwaarden van de website.